zondag 10 maart 2013

Kuala Lumpur of KL

In KL hebben we een shoppingscentrum ontdekt. In dat shoppingscentrum is er een ontdekkingswereld, genaamd: Petrosains. Daar zijn we naar toe gegaan. Het was er super leuk!
Mijn zus en ik zijn op de graafmachines geweest. Onder de graafmachine zat een ronde schijf met olie over. Zo kan je met de graafmachine heen en weer schuiven. Er waren 3 hendels: 1 voor het schepje te draaien, 1 voor te scheppen en 1 voor op en neer te gaan. Net voor de graafmachine stond er een bordje met 'No Entry' (geen toegang) zoals bij een echte werf. Nog voor dat bord lag er allemaal zwart zand om op te scheppen. Dan zijn we naar iets anders gegaan.
1van de leukste dingen dat we gedaan hebben, is in een sooprt van vliegtuig 'simulator' zitten. In dat vliegtuig was er een groot tv scherm. Toen starte de tv. Op de tv leek het net of we op een achtbaan zaten want het vliegtuig wiebelde.
Helemaal in het begin kon je in een tornado kast kruipen. Dat is een soort van kast en die blaast sterke lucht. Ik ging met Jitske in de kast en de wind werd zo straf dat Jitske riep: ' IK MOET ER UIT!'
EINDE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten